середа, 04 грудня 2013 09:57

Серед "тітушок", які пробрались у Раду, впізнали силовиків з Криму

Серед "тітушок", які пробрались у Раду, впізнали силовиків з Криму

У так званих "тітушках" (підготовлених спортсменах-провокаторах), яких міліція впустила в будинок Верховної Ради України, впізнали бійців кримського територіального командування внутрішніх військ.

Зокрема, на одному з відео, яке закарбувало "тітушок", обізнане джерело упізнало військовослужбовців загону антитерору Кримського територіального командування ВВ МВС.

Так, на 9-й секунді цього відео обличчям до камери стоїть сержант внутрішніх військ Олексій Селіванов; на 16-й секунді - сержант Петро Татаров, кандидат у майстри спорту з боксу і рідний брат чемпіона світу з тайського боксу Павла Татарова - нині бійця сімферопольської "Беркуту", також відрядженого в Київ.

На 46-й секунді відео в кадр потрапив майор Володимир Ситник - командир розвідгрупи в складі загону антитерору.

"Ці люди будуть намагатися ввійти в довіру до активних учасників нинішніх подій і будуть намагатися вийти на польових командирів, вчасно попереджати систему про переміщення учасників акцій протесту і, можливо, затримувати найбільш активних", - вважає джерело.

Київські ЗМІ також повідомляють про те, що серед "тітушок" біля стін Верховної Ради були ідентифіковані кримські бійці внутрішніх військ. "Увага журналістів і депутатів змусили деяких з них показати посвідчення. Вони видані Кримським територіальним командуванням внутрішніх військ", - написав у "Фейсбуці" київський журналіст Владислав Мусієнко.

Нагадаємо, вчора на початку засідання Верховної Ради спалахнув скандал. Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що регіонали завели до парламенту дві сотні молодиків, які мають провокувати сутички, і вимагав вивести їх із будівлі.

Зараз ви читаєте новину «Серед "тітушок", які пробрались у Раду, впізнали силовиків з Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути