середа, 20 серпня 2014 17:15

Семенченко передав привіт з лікарні: "Як тільки встану на ноги — відразу на передову"
2

Комбат 3-го батальйону Нацгвардії Семен Семенченко передає всім патріотам України привіт з лікарні, де в наразі проходить лікування після поранень, отриманих в бою за Іловайськ.

Про це на своїй сторінці у "Фейсбук" повідомив головний редактор Цензор.НЕТ Юрій Бутусов.

Семенченко також подякував всім українцям за підтримку бійців добровольчих батальйонів і збройних сил, які ведуть запеклі бої за звільнення Іловайська від російських банд найманців.

"Тільки що відвідав Семенченка в лікарні. Поранення він отримав дуже серйозні. Відразу кілька осколків. Але говорить тільки про обстановку на фронті і в батальйоні, зв'язковий постійно інформує його про бої в Іловайську. "Хочу подякувати всім, хто висловлює мені підтримку - але зі мною все буде в порядку. Хай вороги не сподіваються - як тільки я встану на ноги, я повернуся на передову. Сьогодні кожен наш успішний бій, кожна наша жертва наближає звільнення Донбасу від російських агресорів і терористів. Ми проливаємо нашу кров за Україну з радістю, бо це земля нас і народила. Я хочу взяти особисту участь у визволенні Донецька та інших українських міст. Президент мені подзвонив, наказав два тижні перебувати в спокої. Я сподіваюся, що вдасться втекти на фронт раніше. Слава Україні!", - передав Бутусов слова Семенченка.

Провідати Семенченка зайшли також заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Геннадій Корбан, а дівчина з Харкова Ліля Лазуренко передала через друзів ікону і лист невідомому українському воякові на фронт, яку Юрій Бутусов передав комбатові 3-го батальйону Нацгвардії.

"Добрий друг і патріот України з Болгарії Всеволод,який через Дніпропетровськ направляється в зону боїв на південному фронті, на виході з лікарні сказав: "У нас дуже багато тих, хто заздрить, хто лає, підозрює і звинувачує. Але справжній патріот доводить свою любов Батьківщині там, де найважче. І не шкодує пролити кров, як це зробив Семен. Сподіваюся, тепер всі його заздрісники заткнуться, і будуть витрачати час, щоб на ділі довести свій патріотизм", - зазначив Бутусов.

Зараз ви читаєте новину «Семенченко передав привіт з лікарні: "Як тільки встану на ноги — відразу на передову"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути