середа, 18 липня 2012 09:10

Шахрайку, яка працювала в церкві Аделаджі, посадили на 7 з половиною років

Шахрайку, яка працювала в церкві Аделаджі, посадили на 7 з половиною років
Жінка незаконно заволоділа майном громадян на суму понад 14 млн грн. Фото: ru.tsn.ua

Деснянським районним судом міста Києва 16 липня визнано винною та засуджено до 7 років 5 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна засновницю ПП "Грант".

Засуджена з січня 2007 року на зборах Церкви "Посольство Боже" схиляла прихожан передавати їй грошові кошти під приводом укладання договорів інвестування будівництва об'єктів нерухомості на території столиці. Крім того, засновниця підприємства вводила людей в оману, обіцяючи повернення цих коштів в обумовлені договором строки та виплату дивідендів в розмірі 40-60% на рік. Як наслідок, своїми злочинними діями вона незаконно заволоділа майном громадян на суму понад 14 млн грн.

Прокурор прокуратури Деснянського району, яка підтримувала державне обвинувачення у справі, орієнтувала суд на призначення покарання у вигляді 11 років позбавлення волі.

Після ознайомлення з повним текстом вироку буде вирішено питання про внесення апеляційної скарги у зв'язку з м'якістю призначеного покарання, повідомив відділ зв'язків із засобами масової інформації прокуратури Києва.

Громадянку засуджено за ч.4 ст.190 (шахрайство), ч.2 ст.209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) та ч.2 ст.205 (фіктивне підприємництво) КК України.

 

Зараз ви читаєте новину «Шахрайку, яка працювала в церкві Аделаджі, посадили на 7 з половиною років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути