середа, 20 червня 2012 01:15

У Києві шахраї заробили на махінаціях з квартирами 15 мільйонів гривень

У Києві шахраї заробили на махінаціях з квартирами 15 мільйонів гривень
Фото:АР

У Києві 12 членів організованої злочинної групи шахрайським шляхом заволоділи нерухомим майном та грошовими коштами громадян на 15 млн. гривень

Як повідомили "Коментарям" у столичній прокуратурі, порушено кримінальну справу за фактом незаконного відчуження нерухомого майна, яке було заарештовано в ході досудового слідства у справі за обвинуваченням 12 квартирних шахраїв (ч.1 ст. 388 КК України - незаконні дії щодо майна, на яке накладено арешт).

В ході розслідування кримінальної справи відносно членів організованої групи, які шахрайським шляхом заволоділи грошовими коштами громадян та двох банківських установ на загальну суму 15 млн. грн., На майно обвинувачених слідчим було накладено арешт.

Арешт на майно обвинувачених накладено з метою відшкодування потерпілим шкоди, заподіяної злочином, і можливої ??конфіскації майна.

Як з'ясувалося, арештоване майно одного з обвинувачених (квартири і кілька нежитлових приміщень у Києві загальною площею близько 200 кв. М.) незаконно відчужено і за даними БТІ в Києві вже зареєстровано на праві власності за іншими особами.

Зараз ви читаєте новину «У Києві шахраї заробили на махінаціях з квартирами 15 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути