вівторок, 18 листопада 2014 19:47

Росія розмістила бойову авіацію за 50 км від Луганська - ЗМІ
3

За 50 км від Луганська, поблизу українського кордону, Росія розмістила бойову авіацію. Про це інформує колективний блог patria-0-muerte , що опублікував службову записку командира російської в/ч 69806-2 від 4 листопада про перекидання особового складу і вантажів авіагрупи з авіабази "Сокіл", що під Перм'ю, на аеродром Міллерово.

"Міллерово розташовано трохи на північ від основного театру бойових дій, напроти прикордонної застави "Красна Талівка" Станично-Луганського району. Таким чином, перекинуті літаки можуть перекривати повітряний простір над ВСІЄЮ Луганською областю. Також стало відомо, що до складу вантажу, що направляється в Міллерово, входять станції радіолокацій і устаткування до них, що указує на підготовку до створення біля самих кордонів Луганської області центру контролю над повітряним простором України", - повідомляється в блозі.

Згідно зі змістом записки, на озброєнні авіагрупи, що перекидається до кордонів України, перебувають перехоплювачі МІГ-31, які призначені тільки для знищення повітряних цілей.

Нагадаємо, що під час захоплень військових частин в травні цього року були знищені всі РЛС ППО України, що прикривали східну частину країни.

Сьогодні генсек НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Росія почала активне нарощування військової сили на території України і на російсько-українському кордоні, із розгортанням військ і складного обладнання, включаючи системи ППО.

Зараз ви читаєте новину «Росія розмістила бойову авіацію за 50 км від Луганська - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути