пʼятниця, 12 серпня 2016 19:47

Росія назвала ім'я третього затриманого "диверсанта"

Росія назвала ім'я третього затриманого "диверсанта"

Стало відоме ім'я третього затриманого ФСБ РФ за підозрою в підготовці терактів в окупованому Росією Криму. Його звуть Ридван Рустемович Сулейманов, 1989 року народження, житель Запоріжжя.

Про це повідомляє "Лівий берег".

Чоловіка затримали 30 липня біля аеропорту Сімферополя, де він знімав фотографії. Нібито це робилося на замовлення українського "куратора" по імені Павло Миколайович (прізвище невідоме - Gazeta.ua) для визначення місць для закладання вибухових пристроїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти Криму посилюють військову активність на кордоні

Сулеманов розповів ФСБ під час допиту, що проживає в Запоріжжі. У жовтні 2015 року його "завербували" на зарплату 3-4 тис грн на місяць. Позивний Сулеманова – "Юзеф". Його завданням було збирати інформацію на території Криму військову інформацію і передавати "куратору".

Нагадаємо, 10 серпня Федеральна служба безпеки Російської Федерації заявила, що українська розвідка підготовлювала терористичні акти в окупованому Криму. Президент України Петро Порошенко назвав безглуздими і цинічними звинувачення Росії на адресу України. За твердженням ФСБ РФ, "одним із організаторів відвернених терактів є Панов Євгеній Олександрович, співробітник ГУР МО України. Потім назвали ім'я ще одного затриманого - Андрія Захтія.

Зараз ви читаєте новину «Росія назвала ім'я третього затриманого "диверсанта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути