вівторок, 06 листопада 2012 09:46

"Регіонал" застрелив людину на полюванні в харківському лісі

"Регіонал" застрелив людину на полюванні в харківському лісі
Трагедія сталася через порушення техніки безпеки. Фото: vobuhove.com

Трагедія сталася в Ізюмському районі в суботу вдень у лісі біля села Чистоводівка. На відкритті сезону полювання на хутрового звіра один чоловік підстрелив іншого: на жаль, потерпілий помер на місці події, пише Сегодня.

Загиблим виявився 37-річний харків'янин Дмитро Гулевський, який працював юристом, а в товаристві мисливців був близько восьми років. Розряджав рушницю, яка раптово вистрелила, депутат від Партії регіонів Ізюмської міськради, 54-річний Валерій Гелла.

"Полювання тільки почалося, і, мабуть, хлопці вирішили змінити місце. Тому Гелла поспішав до машини і на ходу розряджав рушницю. На жаль, дуло було націлене якраз в ту сторону, звідки втік Гулевський. Але Валерій Петрович не міг цього бачити", - розповів заступник голови облорганізації Українського товариства мисливців і рибалок Анатолій Зарецький.

Як розповіли в облУВС, трагедія сталася через порушення техніки безпеки, але мисливці наполягають на тому, що це був нещасний випадок.

"І Дмитра Гулевського, і Валерія Геллу я знав особисто. Це професійні мисливці, ніколи не були помічені на незаконних стрільбах, а вже тим більше за п'янкою. Валерія Петровича в нашому колективі дуже поважають, він один з найдосвідченіших - присвятив полюванню більше 20 років", - запевняє голова Ізюмської райорганізації Українського товариства мисливців і рибалок Анатолій Довгополов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За п'ять днів до смерті Кушнарьов казав, що не любить полювання

Ізюмські депутати і чиновники теж шоковані подією. З самого ранку від дзвінків в мерії буквально розривається телефон: в те, що чесний і порядний депутат виявився випадковим вбивцею, мешканці Ізюма не вірять.

"Я пропрацювала з цією людиною не один рік і не можу сказати про нього нічого поганого. Валерій Петрович завжди всім допомагав, а його особистісні якості - це приклад для всіх членів фракції ", - розповіла депутат Ізюмської міськради Євгенія Солодилова.

За даними правоохоронців, Валерій Гелла перебуває в ІТТ, однак в оточенні мисливця запевняють, що після огляду місця події міліція його відпустила. Справу про смертельне полювання передали в прокуратуру, але там його поки не коментують.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонал" застрелив людину на полюванні в харківському лісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути