середа, 29 серпня 2012 10:41

П'яна миколаївчанка прийшла в банк з ножем, вимагаючи "зажовану" банкоматом картку

П'яна миколаївчанка прийшла в банк з ножем, вимагаючи "зажовану" банкоматом картку
Сама затримана винуватою себе не вважає. Фото: gazeta.bg

Днями у чергову частину Миколаївського міського управління міліції на телефонну спецлінію "102" надійшло повідомлення від 21-річної місцевої мешканки, робітниці банківської установи по пр. Героїв Сталінграду. Дівчина повідомила, що в приміщенні банку невідома жінка загрожує касиру, пише "Новости-N".

Коли на місце події прибув наряд батальйону патрульної служби міліції, вони побачили, як нетвереза жінка з ножем у руках стоїть біля вхідних дверей установи і погрожує розправою. Правоохоронці одразу затримали зловмисницю і доставили у Центральний райвідділ міліції для подальшого з'ясування обставин.

Як виявилося, затримана 44-річна місцева мешканка прийшла у відділення банку, щоб зняти гроші з кредитної картки. Через те, що вона ввела невірний пін-код, картка залишилася всередині банкомату. Щоб повернути її, жінка звернулася за допомогою до касира. Але остання повідомила, що для цього існує певна процедура, і самостійно вилучити картку з банкомату вона не може.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хуліганами, які стріляли по жителях Кіровограда, виявились співробітники міліції

Однак ця відповідь зовсім не задовольнила клієнтку і вона почала наполегливо вимагати, щоб їй видали загублену річ. Після чергової відмови, вже розлючена, вона вибігла на вулицю. Побачивши неподалік від банку дівчину-продавця продуктів харчування, вона підбігла до неї і, вихопивши з її рук ніж, повернулася у відділення і почала погрожувати співробітникам розправою, якщо вони негайно не задовольнять її вимогу. В цей час в установу забігли співробітники міліції і затримали зловмисницю.

Сама затримана винуватою себе не вважає, а вчинок свій пояснює тим, що просто хотіла залякати касира.

За даним фактом слідчим відділенням Центрального райвідділу міліції порушено кримінальну справу за ч. 1. ст. 296 КК України ("Хуліганство"). Санкція даної статті передбачає покарання від штрафу до обмеження волі на строк до 5 років.

Зараз ви читаєте новину «П'яна миколаївчанка прийшла в банк з ножем, вимагаючи "зажовану" банкоматом картку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути