субота, 03 вересня 2016 14:54

Прямо зараз десятки найманців ідуть захоплювати чужу власність – народний депутат України

Прямо зараз десятки найманців ідуть захоплювати чужу власність – народний депутат України
Фото: ukr.obozrevatel.com

"2 вересня зранку прокуратура й поліція Миколаївщини провели в місті Первомайську облаву по готелях і затримали 35 чоловіків специфічного зовнішнього вигляду - чи то так званих тітушок, чи то й зовсім кримінальників. "Гості" з'їхалися до Первомайська мало не з усіх обласних центрів України, у них виявлена незареєстрована зброя і наркотики", - про це написав у своєму зверненні Народний депутат України Аркадій Корнацький. Він звернувся до генерального прокурора, голови СБУ та президента України з проханням попередити рейдерське захоплення.

"В режимі "маски-шоу", з ламанням воріт і штурмом огорожі, о шостій ранку було обшукано також приміщення Первомайської дитячо-юнацької веслувальної спортшколи Олімпійського резерву Олександра Федорченка та спортивний модуль, розташований на території спорт бази. Не знайдено нікого й нічого, крім самого майстра спорту та головного тренера спортшколи Федорченка. Роль і місце обшуку спортшколи в структурі "спецоперації" поясню в кінці.

Ще йшли затримання, а інформація про деталі операції вже була опублікована на інтернет-сайтах, що працюють на миколаївських бандитів, і лише о 22.04 була розміщена на офіційному сайті Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

Одночасно з викладенням гарячої інформації про широкомасштабні оперативно-слідчі дїї, бандитські сайти вже вранці 2 вересня повідомили й блискавичний та сенсаційний результат розслідування: "гастролерів" звіз до Первомайська народний депутат України Аркадій Корнацький, тобто я. У зв'язку з чим, звісно, хоча й не тільки через це, я не можу не прокоментувати вищезазначену учорашню непересічну подію.

І найперше, що хочу зробити, це висловити щиру подяку за професійне виконання службових обов'язків декільком десяткам рядових поліцейських, зокрема бійцям "Святого Миколая", які брали участь у "первомайській спецоперації" 2 вересня. Звісно, тільки тим, хто діяв з упевненістю в законності своєї місії - молодці хлопці, чисто спрацювали, умієте й можете.

І погодьтеся, було б неправильно, якби така гарна ваша робота закінчилася пшиком, чи не правда? От і я так думаю. І зроблю все можливе, докладу всіх зусиль, щоб слідство щодо учорашніх первомайських подій було проведено в повному об'ємі, а злочинці були покарані.

І починаю прямо зараз, із опублікування правди щодо первомайської спецоперації від 2 вересня 2016 року під умовною назвою "Героїчна поліція".

Так що ж сталося 2 вересня в Первомайську?

А стався там, насправді й на превеликий жаль, не поліцейський подвиг, а цинічний, ганебний, підлий, особливо небезпечний для суспільства злочин. За співучасті з так званим кримінальним авторитетом Мультиком. Так-так, тим самим Мультиком, який і в генпрокурора начебто на контролі, і навіть фігурує в матеріалах засідань Кабміну України.

Вся "спецоперація" із стягування до Первомайська з усієї України десятків бандюків, їх розміщення у завчасно заброньованих готельних номерах і наступного короткочасного затримання - плід творчості високих поліцейських начальників. Ця "геніальна" операція злочинців, за їх хитропідлим задумом, мала досягти щонайменше три цілі:

1. відволікти увагу суспільства від убивства кривоозерськими поліцаями Олександра Цукермана;
2. сфальшувати підстави для кримінального провадження проти народного депутата Аркадія Корнацького;
3. розчистити бандитам шлях до масштабного рейдерства - захоплення в найближчі дні урожаю соняшника, вирощеного сімейним підприємством Корнацьких на площі 1500 га під селом Чаусово-2.

Четвертою і не самою дріб'язковою метою "спецопераціі" є "чорний піар" щодо президента України.

Підсумовую: миколаївський кримінальний авторитет Мультик за допомоги народного депутата Підберезняка організували й провели масштабну спецоперацію із введення в оману суспільства, фальшуванню підстав для звинувачення у важких і особливо важких злочинах народного депутата України і його помічників, заволодінню чужим майном у особливо великих розмірах. Це було б неможливо без потурання голови Нацполіції Деканоїдзе і міністра внутрішніх справ Авакова

Доказується це все просто, шляхом "розмотування клубочка" від кінця до початку, знизу - догори. Задаються відповідні питання "гастролерам", яких затримували в Первомайську, проводяться належні оперативно-технічні заходи - і все буде як на долоні.

І я цього вимагаю - відкриття і термінового розслідування кримінального провадження щодо цієї грандіозної провокації.

Буде повна картина ганебного зрощення "правоохоронців" із бандотою, їх спільної злочинної діяльності, а фактично - ілюстрація головних причин беззаконня, яке панує в Украіні через те, що окремі органи влади - в руках злочинців.

Цього разу не змогли довести провокацію до кінця: підкинути зброю (в тому числі, можливо, "палену", раніше задіяну у вбивствах) на спортбазу Федорченка та в спортивну споруду, яка є моєю власністю, як було задумано злочинцями, їм не вдалося - завадили адвокати й місцеві журналісти, які прибули на виклик Федорченка. Тож сфабрикувати "докази" проти мене і розкрутити всеукраїнську кампанію дискредитації "людей президента" цього разу не вдалося, хоча про "наявність холодної й вогнепальної зброї у місцевих спільників Корнацького" найманець Мультика депутат Підберезняк вже зранку 2 вересня розказав меріковським і мультиковським журналістам. Трохи поспішив, випередив події.

Але певну користь від "спецопераціі" злочинці все ж таки мають: крім обману суспільства бодай в межах Миколаївщини, вони ще й підготовили позиції до захоплення, з дня на день, гарного врожаю соняшника на чаусівських полях. Мова йде про суму порядка 40 млн грн. Як мовиться, апетит приходить під час їжі: восени минулого року Мультик захопив на чаусівських полях урожай кукурудзи на 12 млн грн, кримінальне провадження щодо цього злочину благополучно "париться" без руху.

А тепер пара питань до Юрія Віталійовича Луценка, генерального прокурора, за якого я голосував і який зараз, разом із керівником департаменту спеціальних розслідувань генпрократури Горбатюком, усіляко затягує формальне завершення уже давно фактично закінченого розслідування кримінального провадження проти миколаївської банди - ви це робите просто із любові до Мультика, чи за домовленістю з Аваковим, чи уже також записалися в клуб любителів чужих урожаїв?

Також питання до голови Служби безпеки України Грицака. Шановний Василю Сергійовичу, якщо генпрокурору, як цивільній людині, все одно, що бандити об нього ноги витирають і творять що хочуть, то Вам, як офіцеру, можливо, не все одно, що перевертні в погонах (і без них) із поліції вкупі з криміналітетом шиють у дурні українське суспільство і власне СБУ - у "первомайській спецопераціі", яку насправді було б правильно назвати "Спецоперація "Соняшник"", менти з мультами використали офіцерів СБУ як хлопчиків на побігушках для втілення свого злочинного задуму.
Не можна такого терпіти, і я впевнений, Ви цього не потерпите. Закликаю негайно провести ретельне розслідування.

Звертаюся до президента України: високошановний пане президенте, прошу вжити передбачених законодавством заходів, щоб країна жила згідно з буквою і духом закону. Щоб у ній не було місця кримінальним авторитетам і тим, хто у владі співпрацює з ними.

А тепер - увага! Буквально в ці хвилини, коли закінчую цю статтю, на поля під Чаусово-2 пішли, під охороною поліції, десятки найманців ТОВ "Партнер-агро" - господарства Мультика й Пшонки, створеного влітку 2012 року для рейдерського захоплення Агрофірми Корнацьких. А сотні селян підуть голіруч проти бандитів.

Україна, 3 вересня 2016 року, 2 роки й три місяці президентства Петра Порошенка.

Народний депутат України Аркадій Корнацький"

Зараз ви читаєте новину «Прямо зараз десятки найманців ідуть захоплювати чужу власність – народний депутат України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути