понеділок, 05 грудня 2016 17:56

Прокуратура допитала учасників спецоперації у Княжичах

Прокуратура допитала учасників спецоперації у Княжичах

У Генеральній прокуратурі України провели закриту нараду щодо спецоперації на Київщині, яка закінчилась загибеллю п'ятьох правоохоронців, йдеться у ТСН.

Відомо, що з прокурорами та слідчими у справі зустрівся генпрокурор України Юрій Луценко. Офіційно ГПУ коментарів поки що не надає.

"Зараз проведена величезна кількість слідчих дій, зібрані речові докази з місця подій, призначені необхідні експертизи. Я більше скажу - майже всіх уже допитали, але пізніше ми зможемо все повідомити офіційно", - повідомив прокурор Київської області Дмитро Чібісов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За стрілянину в Княжичах керівництво поліції має подати у відставку - експерт

Родичі загиблих правоохоронців від ранку чекають на те, коли їм дозволять забрати з моргу тіла для поховання. Їм спочатку повідомили, що приїхати необхідно в понеділок, 5 грудня, вранці, але потім змусили чекати через призначення додаткових експертиз.

4 грудня під Києвом загинули п'ятеро поліцейських внаслідок випадкової перестрілки між бійцями КОРДу, копами-розвідниками й співробітниками Державної служби охорони. Керівництво МВС призначило службове розслідування інциденту. Також прокуратура встановлюватиме причини й обставини стрілянини.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура допитала учасників спецоперації у Княжичах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути