неділя, 13 березня 2016 15:51

Прикордонники погоріли на хабарі за бурштин

Прикордонники погоріли на хабарі за бурштин

Працівники СБУ 12 березня в селищі Тересва на Закарпатті затримали молодшого інсепктора Мукачівського прикордонного загону на хабарі 500 доларів за сприяння переміщенню в Румунію бурштину.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"Учора офіцерами внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, співробітниками УСБУ, військової прокуратури Ужгородського гарнізону в н.п. Тересва Тячівського району Закарпатської області під час отримання неправомірної грошової винагороди в розмірі 500 доларів США, за сприяння в переміщенні бурштину з України в Румунію, затримано молодшого інспектора прикордонної служби одного із відділів Мукачівського загону. Крім інспектора пикордонної служби, як підозрюваного в співучасті по даному факту, було затримано ще одного інспектора прикордонної служби цього відділу" - йдеться у повідомленні.

За 30 метрів від державного кордону виявили два поліетиленові пакунки з 10 кілограмами бурштину, які були вилучені представниками СБУ для проведення експертизи.

Зараз ви читаєте новину «Прикордонники погоріли на хабарі за бурштин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути