понеділок, 19 грудня 2016 16:20

Потяг розчавив вантажівку із хлібом

Потяг розчавив вантажівку із хлібом

18 грудня на залізничному переїзді Біличі – Дубровиця, що на Рівненщині, зіткнулися вантажний потяг та автомобіль "Газель", який перевозив хліб. Постраждали 38-річний водій та 42-річний пасажир автівки, мешканці міста Сарни.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП області.

"Водій, керуючи автомобілем "ГАЗ 3302″ у селі Заслуччя на нерегульованому залізничному переїзді зіткнувся з поїздом. Внаслідок зіткнення отримав закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Його пасажир - теж отримав закриту черепно-мозкову травму та рвану рану тім'яної ділянки голови. Обох госпіталізували", –повідомили у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водій утікав від поліції і потрапив у ДТП

Обставини події з'ясовують правоохоронці. За словами водія, на дорозі було слизько і він не впорався з керуванням. У прес-службі "Укразалізниці" повідомили, що водій виїхав на заборонений сигнал світлофору. Через ДТП рух поїздів було припинено більш ніж на одну годину.

Біля с.Щиборівка Красилівського району Хмельниччини на нерегульованому залізничному переїзді пасажирський потяг "Москва-Хмельницький" зіткнувся з вантажівкою "КамАЗ". Внаслідок зіткнення вантажівка перекинулась на правий бік, також було пошкоджено обшивку дизельного тепловоза потягу.
Зараз ви читаєте новину «Потяг розчавив вантажівку із хлібом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути