четвер, 20 жовтня 2016 13:21

Потяг розчавив лісовоз і спалахнув, 3 загиблих
5

Сьогодні, о 10-й ранку поблизу села Журавне Літинського району Вінниччини потяг розчавив лісовоз. Троє чоловіків, які перебували в кабіні ЗІЛу, загинули.

Автор: фото надане прес-службою ДСНС у Вінницькій області
 

Аварія сталася на нерегульованому переїзді. У вантажівку в'їхав пасажирський потяг, який курсував за маршрутом "Вінниця - Хмельницький".

Автор: фото надане прес-службою ДСНС у Вінницькій області
 

Від потужного удару потяг загорівся. Стався вибух бензобаку автомобіля, що спричинило займання локомотиву. Водій локомотиву отримав 60% опіків тіла, помічник водія теж отримав опіки. Їх госпіталізували до Хмільницької райлікарні.

Автор: фото надане прес-службою ДСНС у Вінницькій області
 

"Раніше цей переїзд був регульований. Залишилися лише дорожні знаки. Там постійний потік транспорту, бо поряд житлові будинки, працюють багато підприємств. Місцеві кажуть, останні дні світлофор не працював, - говорить Gazeta.ua секретар сільради Лариса. - Хлопці везли ліс на цехи пилорами. Зокрема, там обробляють дрова і відправляють за кордон".

Автор: фото надане прес-службою ДСНС у Вінницькій області
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потяг збив стадо корів

Загинули 31-річний В'ячеслав Доброгівський, 39-річний Віктор Юрчишин із села Журавне та їхній напарник із сусіднього села Порик Хмільницького району Віталій Лобода. У першого чоловіка напівсиротами залишилися 3 дітей, у другого - син.

Зараз рятувальні служби відтягують згорілий потяг. Пасажирів підвезли до станції Хмільник, щоб могли доїхати до Хмельницького.

Автор: фото надане прес-службою ДСНС у Вінницькій області
 

Нагадаємо, біля станції Демидівка Жмеринського району Вінниччини пасажирський потяг №62 "Кишинів - Санкт-Петербург" задавив дитину. 6-річний хлопчик загинув миттєво. Він грався прямо на коліях. Коли машиніст потягу побачив дитину, почав сигналити. Але не зміг зупинити потяг вчасно.

Зараз ви читаєте новину «Потяг розчавив лісовоз і спалахнув, 3 загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути