понеділок, 25 лютого 2013 15:01

Потяг Hyundai убив ще одну людину

Потяг Hyundai убив ще одну людину
Фото: ru.tsn.ua

76-річний житель райцентру Кам'янка на Черкащині загинув біля залізничної колії. Чоловіка здуло вітром від потягу Хюндай. Вдарившись головою об металеву скриньку, той помер миттєво.

"Люди кажуть, що чоловік стояв близько до лінії, обіпершись на велосипед. Коли швидко пролетів той поїзд, вітром так подуло, що він не втримався на ногах й упав. Він лежав поряд з металевою скринькою. Можливо, саме так і було, бо труп зовсім не понівечений, як буває під час зіткнення з потягом. А остаточно причину має встановити слідство" - розповів Андрій Плєшкань з місцевої рятувальної служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережу залили шокуюче відео, як потяг "Hyundai" вбив чоловіка

Покійний був тяжкохворим, минулого року переніс операцію. Мав проблеми зі слухом. Повільно ходив. Очевидці розповідають, що він ледь перетнув колію, як за кілька метрів від нього почав рухатись швидкісний потяг.

На місці загибелі чоловіка за останні десять років вже трапилось кілька трагедій. Тут обладнано перехід з одного мікрорайону до іншого. Поруч місцевий ринок. Востаннє минулого року чоловікові відрізало ноги.

В тому місці погана видимість потяга через круті повороти. Місцеві жителі багато років звертаються до міністерства транспорту й зв'язку з проханням будівництва підземного переходу.

Зараз ви читаєте новину «Потяг Hyundai убив ще одну людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути