вівторок, 16 жовтня 2012 16:24

Полтавка обікрала десять пенсіонерок

Полтавка обікрала десять пенсіонерок
Знайшли у неї чужий одяг, косметику, шампуні, прикраси, гроші, документи. Також купу ключів від квартир. Фото: МВС

15 жовтня в Полтаві міліціонери затримали 23-річну місцеву, яка протягом кількох місяців в центрі міста оббирала квартири самотніх пенсіонерок. Просилася до них безкоштовно пожити. За кілька днів дівчина зникала разом з їхніми речами.

"Ходила біля університетів, збирала оголошення, в яких пенсіонерки здавали дівчатам кімнати. Приходила до них, слізно просилася безкоштовно пожити. Ніби вона студентка, почалося навчання, на дворі холодно, а їй ніде подітися. Щоб не запам'ятали обличчя, вдягала перуку, - розказала Алла Квіта з Полтавської обласної міліції. - Жінки жаліли, давали їй ключі від квартир. Коли наступного дня господині йшли з дому, дівчина забирала з помешкань все підряд. Знайшли в неї чужий одяг, косметику, шампуні, прикраси, гроші, документи. Також купу ключів від квартир. Цікаво, що кожен загорнутий в папірець, підписаний від чиєї квартири. Щоб не заплутатися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психічнохворого звинувачують у чотирьох крадіжках

Дівчина ніде не працювала, з батьками не спілкувалася.

"Постійно ходила по подружкам, жила зі співмешканцями, на різних зйомних квартирах. Працювала раз в житті продавчинею, але пішла звідти, - продовжили в міліції. - Любила гарно одягатися, погуляти в ресторанах та нічних клубах. Раніше вже була затримана за крадіжки".

Зараз ви читаєте новину «Полтавка обікрала десять пенсіонерок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути