четвер, 18 серпня 2016 18:02

Поліцейським, через яких у аварії загинуло 9 людей, світить в'язниця

Поліцейським, через яких у аварії загинуло 9 людей, світить в'язниця

Поліцейських із Миколаївщини звільнили з роботи та розпочали відносно них кримінальне провадження. За службову недбалість, через яку на автодорозі Київ-Одеса біля села Мазурово, Кривоозерського району загинуло 9 людей, їм загрожує до 5 років в'язниці, позбавлення права обіймати певні посади та штраф.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіли у обласній поліції.

"Згідно із кількома статтями закону про поліцію та за порушення присяги працівника поліції звільнено інспектора з дорожнього нагляду сектору превентивної діяльності та поліцейського Врадіївського відділу. За проявлення бездіяльності при прийнятті управлінських рішень та відсутності належної реакції на повідомлення про загрозу життю та здоров'ю громадян, звільнено начальника Кривоозерського відділення поліції - Валерія Варикашу. Сувору догану оголосили начальнику відділу нагляду за станом доріг та автомобільно-технічної інспекції та керівнику патрульної поліції", - розповіли у відділі комунікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син 2 роки тримав паралізовану матір у сараї

Нагадаємо, у ніч проти 13 серпня на трасі Київ–Одеса неподалік села Мазурово Кривоозерського району Миколаївської області мікроавтобус "Опель Віваро" в'їхав у вантажівку, що стояла на дорозі. У салоні буса перебували дев'ятеро людей, дві родини із селища Ратне на Волині. Вони їхали на відпочинок до Одеси. Загинули всі.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейським, через яких у аварії загинуло 9 людей, світить в'язниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути