Ексклюзиви
четвер, 06 жовтня 2016 13:53

Поліцейський їздив на краденій автівці
13

26-річного оперативника Бердянської поліції затримали працівники відділу внутрішньої безпеки, коли той їхав на краденому авто з купою службових документів і речових доказів у багажнику.

Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції.

"До УВБ поліції Запорізького регіону потрапила інформація про те, що один із працівників кримінального блоку поліції Бердянського відділу користується поцупленим автомобілем. Наступного ранку зазначений Opel Omega зупинили на одній з вулиць Бердянська. Водій, старший лейтенант поліції, надав перевіряльникам свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, видане одним із столичних МРЕВ 2004 року, з явними ознаками підробки. Під час огляду іномарки виявили, що номери вузлів та агрегатів змінені. Під час перевірки на місце події приїхав автомобіль Mitsubishi Pajero Sport, за кермом якого перебував невідомий. Чоловік намагався перешкодити огляду Opel та забрати з багажника 3 картонні коробки", - кажуть у департаменті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали мафіозі зі списку 100 найнебезпечніших злочинців

Затриману автівку доставили на штрафмайданчик. В багажнику машини знайшли службові документи Бердянського відділу поліції: незареєстровані матеріали, виділені з кримінальних проваджень, невиконані доручення слідчих, експертизи, протоколи допитів, а також целофанові пакети з речовими доказами відділку.

Оперативника звинувачують у знищенні та підробленні номерів транспортного засобу. Триває слідство, де встановлять звідки у поліцейського вилучений автомобіль, підроблені документи та що в автівці робили службові папери, а також – коло осіб, причетних до справи.

Раніше повідомляли, що на залізничному вокзалі в Одесі поліцейські зґвалтували 19-річну дівчину. Про це поінформувала правозахисниця і журналістка Ірина Голобородько.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський їздив на краденій автівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути