вівторок, 23 вересня 2014 20:33

Після підписання мінського Меморандуму загинув солдат поблизу Маріуполя
1

Фото: vv.gov.ua

21 вересня під час служби на блокпості поблизу Маріуполя загинув 20-річний солдат Сергій Дерен. Як повідомила прес-служба Нацгвардії, терористи обстрілювали блокпост із мінометів якраз у той час, коли військовослужбовець перевіряв транспортні засоби, що прямували до міста.

Сергій Дерен народився на Вінничині, після закінчення професійно-технічного закладу був призваний на військову службу. Хлопець ще не встиг створити власної сім`ї, мріяв продовжити військову кар'єру, навчатися у виші.

Життя солдата обірвалося під час так званого перемир'я, терористи обстріляли блокпост, де знаходилися як військовослужбовці Національної гвардії України, так і цивільні люди, зазначили у Нацгвардії. Уламок міни влучив під шолом хлопця, врятувати його життя не вдалося.

Як відомо, в ніч на 20 вересня учасники контактної групи з врегулювання ситуації на сході України підписали в Мінську меморандум про реалізацію протоколу від 5 вересня.

5 вересня у Мінську було підписано протокол про припинення з 18:00 п'ятниці вогню на Донбасі. Однак бойовики його не дотримувалися.

Зараз ви читаєте новину «Після підписання мінського Меморандуму загинув солдат поблизу Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути