пʼятниця, 15 березня 2013 13:46

Після інтерв'ю Gazeta.ua помічниці Ляшка розбили машину

Після інтерв'ю Gazeta.ua помічниці Ляшка розбили машину
Так б'ють стекла не для того, щоб пограбувати, а щоб залякати. упевнена Шилова. Фото: tv-pravda.com.

Вчора ввечері, через дві години після інтерв'ю Gazeta.ua, помічникові народного депутата Олега Ляшка Вікторії Шиловій розбили машину. Невідомі вибили скло, викрали лише фотоапарат зі знімками її дворічної доньки Герди, інші цінні речі не зникли.

Після того, як Вікторія Шилова виїхала з офісу "Газети по-українськи", де розповідала про наслідки медичної реформи в Дніпропетровській області, жінка поїхала до своєї знайомої, письменниці Вікторії Макарової. Автомобіль припаркувала біля будинку на вулиці Шовковична, 36.

"За 30 метрів від моєї машини стояв міліціонер. Але розбійників не бачили. Дивно, що це сталось за 25 метрів від Адміністрації Президента, а ніхто нічого не чув і не бачив. У мене є два припущення, кому це вигідно. 11 березня ми проводили акцію біля ПАТ "АрселорМіттал" в Кривому Розі з вимогою виплатити людям зарплату. Інша версія — медреформа. Керівникам Дніпропетровської області дуже невигідно, щоб я розповідала про геноцид, який називається медичною реформою", - заявила Вікторія Шилова.

Ляшко пообіцяв "вилами винести Азарова", якщо його не пустять на засідання уряду

Зі слів громадської активістки, через півгодини після того, як співробітники міліції склали протокол і роз'їхались, їй на мобільний прийшла смска такого змісту (дослівно): "Доп***делась с**чка со своим Ляшко! Это только начало если не остановишься".

"Очевидно, ці люди спостерігали за моєю реакцією, коли я побачила розбиту машину, як приїхали міліціонери. Правоохоронці мені пояснили, що так б'ють стекла не для того, щоб пограбувати, а щоб залякати", - наголосила Шилова.

Скло машини Вікторії Шилової б'ють вже третій раз. Двічі це робили перед парламентськими виборами. Шилова йшла по одному з округів Дніпропетровщини і здобула 21% підтримки виборців, посіла 2 місце.

Думку Вікторії Шилової стосовно медреформи в Україні читайте завтра на сайті Gazeta.ua у розділі "Дискусії".

Зараз ви читаєте новину «Після інтерв'ю Gazeta.ua помічниці Ляшка розбили машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути