вівторок, 04 грудня 2012 10:13

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Підсобку в "Каравані", де сталося потрійне вбивство, освятив священик

Підсобку в "Каравані", де сталося потрійне вбивство, освятив священик
У підсобку тільки недавно почали пускати співробітників. Фото: promptnews.info

Кімнату охорони в столичному гіпермаркеті "Караван", де Ярослав Мазурок 26 вересня розстріляв 4 охоронців, освятив священик. Про це розповіли співробітники гіпермаркету. Туди недавно почали пускати співробітників, хоча до цього часу вона була закрита, пише Сегодня.

"Ходять чутки - нібито кімнату освятили. Ми цього не бачили, але всі говорять. Воно й не дивно, адже напевно там була важка енергетика. Нещодавно її відкрили для наших співробітників. Коли ми зайшли, стояв сильний запах фарби. В очах миготіли кадри розстрілу. Моторошно, я навіть не знаю, як там хлопці будуть сидіти. Там все буквально перефарбували, адже кров так і не вдалося відмити до кінця. Також замазали сліди від куль. Наскільки ми чули, там буде чисто технічне приміщення. Водити покупців туди суворо заборонили", - розповідає один з працівників гіпермаркету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранений охоронець повертається в "Караван"

До слова, поранений охоронець Павло Феденко, батько якого заявляв, що син після одужання вийде на роботу в "Караван", там ще не з'явився.

"Поки його немає, і не виключено, що він звільниться. Йому буде важко зайти в кімнату охорони після того, що там сталося з ним", - розповів співробітник.

Нагадаємо, 26 вересня в київському ТРЦ "Караван" на Оболоні сталася надзвичайна подія. Приватні охоронці гіпермаркету помітили чоловіка, який намагався вкрасти флеш-карту пам'яті. Для з'ясування обставин вони запросили його в підсобне приміщення. У ході бесіди чоловік дістав пістолет і розстріляв чотирьох чоловіків. Троє померли на місці. Один був госпіталізований з важкими вогнепальними пораненнями. Він вижив.

Зараз ви читаєте новину «Підсобку в "Каравані", де сталося потрійне вбивство, освятив священик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути