четвер, 29 листопада 2012 10:05

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Матір Мазурка визнала, що поховала сина

Матір Мазурка визнала, що поховала сина
Галина Мазурок збирається зараз у Польщу. Фото: УНІАН

Мама Мазурка Галина Михайлівна тепер вже впевнена: вона поховала свого сина. Нагадаємо, на похоронах вона кричала, що в труні чужа їй людина. "Нехай всі це побачать! Встань, скажи, хто ти, чий ти син, як тебе звати?"- кричала мати покійному, пише Сегодня.

"Мені було дуже погано, мене трясло, я все бачила як в тумані. І не відразу його впізнала. Він весь розрізаний, навіть руки-ноги йому порізали і зашили. Тепер справимо 40 днів, щоб його душа відправилася на небо. Дзвонила сьогодні в Київ, Люда говорить, що Танечка (дочка Мазурка, - ред.) зараз займається, тому що багато пропустила в навчанні. А я поїду в Польщу заробляти і допомагати онучці. Раніше там я працювала на полях, потім стало важко і знайшла іншу роботу - пекла млинці. А 1 листопада в Польщі відзначають день покійних, я тоді продаю квіти на цвинтарі", - сказала Галина Мазурок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У міліції достатньо доказів, щоб вважати Мазурка кілером

До речі, це підтвердила і ще одна експертиза: кров, взята у Галини Мазурок, показала, що знайдений в Сирецькому гаю чоловік - її син.

Нагадаємо, днями один з телеканалів показав інтерв'ю з дружиною Ярослава Мазурка. Людмила заявила, що, мовляв, речдоки (зокрема металошукач, що фігурує в справі про вбивство "чорних археологів", в якому підозрюють Мазурка) в її квартиру підкинули, а Ярослав нікого не вбивав. Навпаки, вбили його - за те, що Мазурок таки не погодився взяти на себе провину іншої людини.

Крім того, інформатор в фільмі заявив, що поранений охоронець "Каравану" нібито не впізнав у Мазурку вбивцю.

Зараз ви читаєте новину «Матір Мазурка визнала, що поховала сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути