вівторок, 03 травня 2016 13:33

Під Житомиром лось розбив 3 автівки та убив нацгвардійця

Під Житомиром лось розбив 3 автівки та убив нацгвардійця

2 травня на автодорозі Житомир - Могилів-Подільський, поблизу селища Гуйви Житомирського району, сталася дорожньо-транспортна пригода, у результаті якої загинув 24-річний солдат Нацгвардії та травмовано 4 людей. Серед них громадяни США та Білорусії, повідомляє відділ комунікації Нацполіції області.

"У понеділок близько 22-ї години водій мікроавтобуса "Opеl Movano", рухаючись у напрямку Бердичева, наїхав на лося, який раптово вибіг на проїжджу частину. Від удару транспортний засіб опинився на смузі зустрічного руху, де сталося подвійне зіткнення спочатку з автомобілем "Fiat Linea", а потім - з "Mersedes Sprinter", які рухались у зустрічному напрямі. У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій "Fiat Linea", 24-річний солдат Нацгвардії, житель Романівського району, загинув на місці події. Із травмами різного ступеня тяжкості до медичних закладів обласного центру доставлено ще 4 людей: водія автомобіля "Opеl Movano", 31-річного житомирянина, керманича автомобіля "Mersedes Sprinter", 55-річного громадянина Республіки Білорусь, а також двох його пасажирів, 47 та 52-річних громадян США", - повідомляють правоохоронці.
Потерпілим надається необхідна медична допомога.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато кримінальне провадження. Водієві загрожує до 8 років ув'язнення.

Читайте також: На Тернопільщині впав у прірву автобус з підлітками: двоє загиблих

Нагадаємо, наприкінці квітня на Тернопільщині через дикого кабана розбилося подружжя

Зараз ви читаєте новину «Під Житомиром лось розбив 3 автівки та убив нацгвардійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути