субота, 21 лютого 2015 16:20

Під Широкино був бій, є загиблі

Під Широкино був бій, є загиблі
Фото: news.bigmir.net

Під Широкино йде запеклий бій.

Про це повідомили військові 3-го батальйону 79-ї бригади ("Фенікс"), пише LB.ua

"Крім "Фенікса" натиск бойовиків намагається стримувати і "Національна гвардія". Разом з тим, за словами військовим, обстріл дуже серйозний. Вогонь ведеться, в тому числі, і з танків. На даний момент вже є загиблі, проте точна кількість поки не відомо", - зазначає видання.

Як повідомляє громадська організація "Оборона Маріуполя" один український військовослужбовець загинув і ще один поранений в секторі "М" в Широкино в результаті обстрілу бойовиками.

"3.15 - бойове зіткнення з РДГ противника із застосуванням стрілецького озброєння в сел. Широкино. 6.10 - польоти авіації РФ, літаки розвідники - 3 шт, над населеними пунктами: Саханка, Заїченко, Октябрь. 7.20 - мінометний обстріл позицій в Широкино. 8.20 - гранатометний обстріл Широкино. 10.10 і станом на 12.00 ще тривав танковий обстріл позицій сил АТО в Широкино. Є втрати і постраждалі. Поранений один український військовослужбовець, один загинув", - йдеться у повідомленні.

Також наголошується, що розвідка сектора "М" не спостерігає скупчення або переміщення сил противника в розмірах, що загрожують Маріуполю.

Зараз ви читаєте новину «Під Широкино був бій, є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути