середа, 24 червня 2015 10:45

Під Полтавою у військовій вантажівці вибухнули боєприпаси для АТО: постраждалих немає

Під Полтавою у військовій вантажівці вибухнули боєприпаси для АТО: постраждалих немає
www.hrw.org

Сьогодні, 24 червня, близько першої ночі поблизу села Супрунівка під Полтавою на 336-му кілометрі автодороги Київ-Харків у вантажному автомобілі "Краз" вибухнули боєприпаси. Водій віз їх у зону АТО. Постраждалих немає.

"Автомобілі, що перевозили в зону АТО боєприпаси, належать одній із військових частин національної гвардії. У вантажівці "КРАЗ" з причіпом зірвався боєприпас, почалася пожежа. Внаслідок цього почали вибухати інші боєприпаси. Рятувальники гасили полум'я до третьої ночі. Потім вибухи припинилися. Автоінспектори тимчасово обмежили рух транспорту задля безпеки, - повідомили в полтавській обласній міліції".

"Водій вантажівки сам не зміг нічого зробити. Тому викликав рятувальників. Зараз встановлюється, що стало точною причиною вибухів. На місці працюють експерти-криміналісти, слідчо-оперативна група, керівники правоохоронних органів області, - додав Юрій Сулаєв, речник Полтавської обласної міліції".

Зараз ви читаєте новину «Під Полтавою у військовій вантажівці вибухнули боєприпаси для АТО: постраждалих немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути