четвер, 20 червня 2013 17:30

Одеситка розбилася в Індії, впавши на машині в 35-метрову прірву

28 травня в Індії в аварії загинула одеситка Олена Сливинська. Вона разом зі своїм цивільним чоловіком Едуардом Журавльовим їхала в машині. Він був за кермом позашляховика "Тата". Машина обірвалась із гірської дороги і полетіла в 35-метрову прірву. Олена загинула відразу, а Едуард Журавльов врятувався.

"Едік розповідав, що їхав і раптом машину повело в бік. Вона кубарем полетіла вниз. Він ще чув крик Альони. Отямився, коли його витягували із води. А Альона під час падіння сильно вдарилась головою. Для неї цей удар став смертельним. Так показав розтин тіла, бо води в легенях не знайшли. А Едіка якось викинуло з машини і його врятував інструктор з рафтингу. Він якраз плив по річці і побачив тіло", - розповів друг Олени - Костянтин із Одеси.

Тіло Олени знайшли на дев'ятий день в річці Ганг. За пару днів його кремували. Тепер брат Олени Сергій оформлює в Делі всі документи, аби привезти прах Олени до Одеси.

"Для індуїстів померти в Ганзі вважається священним даром. Вони навіть своїх померлих родичів там спалюють. До речі, коли спалювали тіло Альони — воно згоріло до самого попелу. Індуси ще перед тим брату Альони сказали: "Ти чекай, бо якісь частини тіла можуть горіти довше. Все повністю згоряє дуже-дуже рідко. Це мало не святі люди". Тому коли тіло Альони згоріло все — вони мало на коліна не стали перед Сергієм", - додає Костянтин.

Олена Сливинська часто приїжджала в Індію. Останні 9 місяців жила в місті Рішікеш.

"Альонка друзями передала мені в подарунок шарфик такий індійський, а в ньому було завернуте пір'я з павича. А воно також кольору, якими були її очі. Он я зараз дивлюсь на нього і уявляю перед собою доньку. Чесно, я навіть не уявляю, як переживу її похорони", - повідомила мама дівчини Людмили Юріївна.

Зараз ви читаєте новину «Одеситка розбилася в Індії, впавши на машині в 35-метрову прірву ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути