середа, 20 лютого 2013 16:57

Одеському священику, який збив хлопчика на переході, суд дав 7 років

Одеському священику, який збив хлопчика на переході, суд дав 7 років
Хлопчик помер у лікарні. Фото: Сегодня

Священика, який збив на смерть 6-класника Дениса Воробйова, суд засудив до 7 років ув'язнення. Фатальне ДТП сталося 8 вересня на перехресті пр. Маршала Жукова та лінії трамвая № 13. Від травм школяр помер у лікарні, не приходячи до тями, а його вчителька, дізнавшись страшну звістку, померла від інфаркту, пише Сегодня.

Мати загиблого хлопчика, Тетяна Воробйова побоюється, що слідом за жорстким вироком піде другий - занадто м'який, а винуватця відпустять на свободу.

Захист колишнього священнослужителя Дмитра Б. (після НП його усунули від служби у церкві) вже подала апеляцію на судовий вердикт.

"Насправді, ми не очікували такого суворого рішення. Однак переживаємо, що йому, можливо, дадуть умовний термін, як це часто трапляється при подібних обставинах. Хоча його вина вже доведена, і є свідки, які бачили, що"Мерседес" їхав на червоне світло", - розповіла мати 6-класника Тетяна Воробйова.

Зараз винуватець трагедії перебуває на волі - до остаточного рішення суду його відпустили під заставу у 25 тисяч гривень і підписку про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Одеському священику, який збив хлопчика на переході, суд дав 7 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути