вівторок, 19 лютого 2013 10:18

П'яний луганчанин розбив ногами лобове скло даішникам

П'яний луганчанин розбив ногами лобове скло даішникам
Фото: www.mk.ru

Водія, який керував автомобілем у нетверезому стані, затримали працівники ДАІ в Луганську.

Про це повідомляє прес-служба ВДАІ м. Луганська, пише ОстроВ.

14 лютого приблизно о 4.30 на перехресті вулиць Будьонного-Карпінського увагу інспекторів ДАІ міста привернув водій автомобіля "Дачія-Логан", який, керуючи автомобілем, практично спав за кермом. Коли інспектори ДАІ його спробували зупинити, він зробив спробу втекти, але вже на вулиці Навчальній біля свого будинку його навздогнали.

Водій автомобіля знаходився в стані алкогольного сп'яніння. При оформленні адміністративного матеріалу про правопорушення даний громадянин погрожував співробітникам міліції фізичною розправою та нецензурно висловлювався, надав злісний опір співробітникам міліції, ногами розбив лобове скло патрульного автомобіля ДАІ.

При перевірці виявилося, що це не перша його поїздка в неадекватному вигляді. У "послужному списку" даного громадянина три факти керування автомобілем у нетверезому стані, один факт створення аварійної ситуації, і один факт залишення місця ДТП.

Відносно водія порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 296 КК України (Хуліганство). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту строком до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Зараз ви читаєте новину «П'яний луганчанин розбив ногами лобове скло даішникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути