субота, 08 жовтня 2011 10:17

Ніна Карпачова потрапила у ДТП

Ніна Карпачова потрапила у ДТП

Вчора, близько 17 години у Рівненській області сталося ДТП за участю заступника міністра соціальної політики Лідії Дроздової. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"За попередніми даними у дорожньо-транспортну пригоду потрапила заступник міністра. Аварія сталася, коли вона поверталась з відкриття Дубровицького соціального центру обслуговування населення", - йдеться в повідомленні.

"Внаслідок ДТП чиновниця та її водій отримали тілесні ушкодження. Наразі обох доставлено до лікарні", – зазначили в міліції.

Причини та обставини аварії з'ясовують працівники міліції. Водночас, МВС не повідомляє про перебування на місці аварії українського омбудсмена Ніни Карпачової.

Раніше агенство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на телеканал "Інтер" повідомило, в ДТП потрапив автомобіль, в якому їхала український омбудсмен Ніна Карпачова та Дроздова.

За кермом автомобіля "Мазди", який належить заступнику міністра, знаходився водій Дроздової. В результаті події постраждали водій і Дроздова. Карпачова не постраждала.

Винуватцем події називають водія іншого автомобіля, який нібито виїхав на смугу зустрічного руху, по якій їхала "Мазда". Він відразу ж визнав свою провину. Разом з ним у салоні знаходилася його вагітна дружина - її також в результаті ДТП госпіталізували.

У свою чергу ТСН у вечірньому випуску новин повідомив, що після аварії госпіталізовано 4 особи.

"Усі четверо у лікарні. За попередніми даними загрози їхньому життю немає", - йшлося в сюжеті.

Нагадаємо, нещодавно 26-річна співачка Тіна Кароль потрапила в аварію в центрі Києва.

Зараз ви читаєте новину «Ніна Карпачова потрапила у ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути