пʼятниця, 08 лютого 2013 12:56

На Житомирщині розбився літак АН-2
7

Фото: Фото: Прес-служба МНС

У четвер, 7 лютого, на полі за селом Княжин Чуднівського району Житомирської області впав літак "АН-2", який здійснював переліт з Рівного до Полтави. Пілота госпіталізували у районну лікарню.

"Повідомлення про пригоду надійшло до оперативно-координаційного центру територіального управління МНС в області о 14.30. Аварійна подія з літаком АН-2 виникла на полі поблизу села Княжин. Відомо, що літак належить авіакомпанії "Полтава-Аеро" й здійснював переліт з обласного центру Рівненщини до Полтави. Пасажирів у літаку не було", - розповідає Оксана Ковальчук, помічник начальника територіального управління МНС в Житомирській області.

Пілота АН-2 госпіталізували в райлікарню. В нього діагностували рублену травму голови. Загрози його життю немає.

"За попередніми даними, при проходженні туману пілот втратив орієнтацію та допустив зіткнення літака із землею", - додають в територіальному управлінні МНС.

Рятувальники на місце катастрофи прибули оперативно й не допустили займання літака. Через падіння літак розтрощився навпіл. Зруйнована вщент передня частина АН-2 й праве крило.

На місці пригоди працює слідчо-оперативна група міліції та працівники прокуратури. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали досудове розслідування кримінального правопорушення щодо порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту.


Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині розбився літак АН-2». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути