середа, 11 липня 2012 12:26

На Житомирщині розбилася пасажирська маршрутка, 1 людина загинула та 9 травмовалися
5

Аварія сталася якраз навпроти маршрутної зупинки
Фото: Фото: Прес-служби ДАІ
Водій не розрахував безпечної дистанції і зіткнувся з фурою
Від удару жовтий бус зім’яло майже до половини
Вранці періщив дощ і видимість була погана
У зіткненні одразу загинула 24-річна мешканка Рівненської області

Учора 10 липня через погані погодні умови не впорався з керуванням 26-річний водій мікроавтобуса, що курсував по маршруту "Рівне-Київ". Чоловік віз пасажирів до столиці, однак близько 4-ої ранку його "Мерседес" врізався у вантажівку. Фура рухалася по тій же смузі міжнародної траси Київ-Чоп.

Мікроавтобус проїжджав повз село Марушівка Новоград-Волинського району Житомирщини. Аварія сталася якраз навпроти маршрутної зупинки. Вранці періщив дощ і видимість була погана, тож молодий водій не розрахував безпечної дистанції і зіткнувся з фурою. За кермом вантажівки був 45-річний хмельничанин.

Від удару жовтий бус зім'яло майже до половини, дверцята відірвало. Пасажири, які їхали у ньому, в цей час мирно дрімали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі на мотоциклі розбився син мера Южного

Зустрічні водії викликали інспекторів ДАІ та рятувальників по мобільному. Витягти людей самі не могли – кількох рівнян затиснуло кріслами.

"До нас надійшло повідомлення близько 4-ої ранку. Водій мікроавтобусу "Mercedes Sprinter", що здійснював пасажирські перевезення за маршрутом "Рівне – Київ", не впорався з керуванням та на великій швидкості здійснив зіткнення з вантажним рефрижератором "Renault", - повідомили у територіальному управлінні МНС у Житомирській області. – "Рятувальники за допомогою спеціального обладнання вилучали з пошкодженого автомобілю травмованих пасажирів. Усіх передали до рук працівників "швидкої допомоги".

У зіткненні одразу загинула 24-річна мешканка Рівненської області. Водій буса та ще 8 його пасажирів отримали ушкодження різного ступеню тяжкості. Троє з потерпілих уже перевезені на лікування до Рівного.

Поки що у справі триває слідство, в ході якого встановлюють причини автокатастрофи.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині розбилася пасажирська маршрутка, 1 людина загинула та 9 травмовалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути