Ексклюзиви
середа, 11 квітня 2012 08:33

На Закарпатті чоловік підпалив обійстя колишньої дружини

На Закарпатті чоловік підпалив обійстя колишньої дружини
За кілька годин обійстя згоріло дотла. Фото: zhitomir.info

У селі Дубриничі Перечинського району Закарпаття 35-річний Микола Романюк підпалив будинок колишньої дружини. Хата та літня кухня згоріли дотла.

"Микола та Наталія розлучилися три роки тому. У подружжя росте троє неповнолітніх дітей. Але після розлучення чоловік ніяк не хотів виїжджати з будинку. Крім Наталі і її дітей, у хаті проживали ще й батьки жінки. Микола заявив, що мешкатиме разом з ними, бо любить їх. Ніяк не міг змиритися з тим, що дружина офіційно його покинула", - розповіли на сільській раді Дубриничів.

Односельці Романюків розповідають, що після розлучення Микола почав зловживати алкоголем, часто сварився з колишньою дружиною та її батьками. Через це до них часто приїздила міліція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Одещині через пожежу загинули троє дітей

Напередодні пожежі чоловік знову зчинив сварку. Наталія з дітьми втекли ночувати до сусідів. Розлючений Микола через це спалив їм оборіг з сіном.

Наступного дня, коли Наталія повернулася додому, Микола знову напився і підпалив господарську споруду на обійсті колишньої дружини. Вогонь швидко поширювався і перекинувся на літню кухню та будинок. За кілька годин обійстя згоріло дотла. Від будинку залишилися тільки стіни. Миколу транспортували до лікарні, бо під час пожежі отруївся чадним газом. Наталя з дітьми і батьками тимчасово проживають у сусідів.

Проти Миколи Романюка порушили кримінальну справу за навмисне пошкодження майна.

Зараз ви читаєте новину «На Закарпатті чоловік підпалив обійстя колишньої дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути