четвер, 29 листопада 2012 04:35

На Волині затриманий повісився в міліцейському "бобику"

На Волині затриманий повісився в міліцейському "бобику"
ФОТО: volynpost.com

В м. Ковель Волинської області, під час доставки в лікарню для обстеження на наявність алкоголю в крові, на внутрішній решітці службового автомобіля повісився затриманий.

Як з'ясувалося, в чергову частину Ковельського міського відділу внутрішніх справ подзвонила жителька приміського села Вербка зі скаргою на свого 48-літнього чоловіка, який нібито скандалив в будинку. За викликом виїхав наряд міліції, забрав "бунтівника", пише "Волинь"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 18-річний луганчанин повісився в Одесі

Після прибуття міліцейського патрульного УАЗ на територію Ковельської центральної районної лікарні, коли правоохоронці відкрили задні двері, то на внутрішній решітці знайшли повішеного на мотузці затриманого. Медики констатували, що чоловіка доставили в приймальне відділення райлікарні в стані біологічної смерті через повішення в машині міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одеському СІЗО повісилася жінка

За словами заступника начальника Ковельського міськвідділу МВС Олександра Вегери, моторизований наряд попрямував в лікарню, щоб обстежити затриманого жителя Вербки на предмет наявності алкоголю в крові. Попутно правоохоронці "підвезли" до міста і жінку, яка дзвонила в міліцію, але по дорозі вона чомусь вийшла. При цьому ніхто і не помітив, що ж відбулося в заґратованому "відсіку" патрульного автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «На Волині затриманий повісився в міліцейському "бобику"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути