понеділок, 26 листопада 2012 16:22

Селищний голова у Криму покінчив з собою на очах у рідного брата

Селищний голова у Криму покінчив з собою на очах у рідного брата
Малика довели до самогубства, вважає Карпачова. Фото: kafanews.com

Очевидцями суїциду селищного голови Малого Маяка Леоніда Малика, який 25 листопада викинувся з вікна туалету третього поверху клінічної лікарні ім. Н. А. Семашко у Сімферополі, крім медперсоналу став і рідний брат загиблого. Про це місцевим журналістам під час брифінгу повідомила Олена Садогурська, заступник директора Клінічного територіального об'єднання "Університетська клініка".

"Серед очевидців події був також рідний брат загиблого. Медики кинулися надавати допомогу, але травми при падінні виявилися несумісними з життям", - розповіла Олена Садогурська.

За словами екс-уповноваженої з прав людини Ніни Карпачової, рідний брат Василь чергував з сестрою у палаті лікарні. Саме Василь став свідком, коли Леонід Малик вже падав з вікна третього поверху.

"Вчора я розмовляла з братом по телефону. Слухавку передавала сестра Ольга, я з ним особисто не знайома. Як я зрозуміла, брат фактично вже побачив його політ", - розповіла Карпачова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мер селища в Криму викинувся з вікна третього поверху

На її думку, Леоніда Малика довели до самогубства. Наразі у міліції з'ясовують мотив вчинку самогубства.

"Він намагався дати лад всім тим земельним проблемам, які дістались йому у спадщину від попередників. На нього почали вішати кримінальну справу, яка тривали два роки. Його постійно тримали під пресингом. Нещодавно він казав мені, що переслідування продовжується. Вимагали, щоб пішов у відставку. Але він казав, що буде триматися до останнього, бо не зрадить людей, які його обрали", - розповіла Ніна Карпачова.

Нагадаємо, у травні проти Леоніда Малика прокуратура порушила кримінальну справу через перевищення повноважень при виділенні землі. Він перебував під підпискою про невиїзд. У серпні наглядове відомство домоглось усунення Малика з посади, але у жовтні селищна рада повернула йому цю посаду.

Зараз ви читаєте новину «Селищний голова у Криму покінчив з собою на очах у рідного брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути