Ексклюзиви
понеділок, 05 серпня 2013 19:50

На Вінниччині водій "дев'ятки" збив насмерть 13-річного велосипедиста

На Вінниччині водій "дев'ятки" збив насмерть 13-річного велосипедиста
Фото: provce.ck.ua

13-річного Назара Козаченка з міста Козятин Вінниччини збив місцевий 26-річний водій "дев'ятки". ДТП сталася вчора, 5 серпня, близько 10-ї години вечора за півкілометра від його будинку по вулиці Катукова. Хлопчик помер на місці аварії відразу.

"Тоді мати попросила сина поїхати в аптеку по градусник. Захворіла наймолодша донька. Їй два роки. Заодно в аптеці на здачу прихопив аскорбінку. Хотів братам і сестричкам роздати. Коли від'їжджав на своєму гірському велосипеді від аптеки, його збила машина - сказав заступник начальника Козятинського райвідділу міліції Андрій Матвійчук. - Водій авто не втік з місця ДТП. Каже, що помітив велосипедиста за 15 метрів. Не встиг його об'їхати".

Лікарі констатували безліч гематом та переломи тіла дитини. Судмедексперти з'ясовують, від чого саме помер хлопчина. Ймовірно він загинув від травм голови.

Назар Козаченко з багатодітної родини. Крім нього, його батьки виховують ще чотирнадцятьох дітей.

"Назарчик дуже хороша дитина і сім'я його нормальна. Хазяйновитий був. Постійно в наш магазин забігав. Ніколи не купував якихось цукерок, все якісь продукти брав. А коли школа, то як не ручки, то зошити купував", - каже жителька вулиці Катукова Ірина Мошкіна.

Нагадаємо, що з вулиці Катукова міста Козятин зник 4-річний хлопчик місяць тому. На своєму двоколісному велосипеді дитина подолала 4 км Білоцерківської траси. Їхав по розмітці. По обидва боки його минали машини і жоден водій не зупинився. Його вгледів місцевий колишній працівник ДАІ, коли заправляв машину на заправці. Забрав його з траси, як хлопчиком колихнуло від проїзду вантажівки.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині водій "дев'ятки" збив насмерть 13-річного велосипедиста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути