неділя, 28 липня 2013 23:16

На Черкащині знайшли 22-річного водія, який збив на смерть 16-річну дівчину і втік

На Черкащині знайшли 22-річного водія, який збив на смерть 16-річну дівчину і втік
Фото: nasilie.net

Працівники Смілянського міськвідділу міліції знайшли 22-річного водія синьої "Славути", який збив на смерть 16-річну дівчину. З місця пригоди він зник, повідомляють в обласній міліції.

"Це трапилося вночі 25 липня. Повідомлення до міліції надійшло близько четвертої ранку від дядька загиблої. Він розповів, що на грунтовій дорозі між селами Тернівка та Ковалиха машиною було збито його племінницю. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. По прибуттю інформація підтвердилась. Слідчими встановлено, що дівчина поверталася з дискотеки і не дійшла додому. Стривожені родичі почали її шукати", - розповіла Наталія Таран з управління МВС у Черкаській області.

Дівчина була студенткою місцевого технікуму, проживала в одному з сіл Смілянського району. На пошуки зловмисника по тривозі було піднято весь особовий склад міськвідділу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 спецназівців захищали суддю від прокурора

"Перевіряючи автотранспортні засоби в районі, міліціонери виявили на одній машині плями крові. Водія було затримано та доставлено до міськвідділу міліції. Це був хлопець одного із сіл району. Він працює кондитером на приватному підприємстві", - сказала Таран.

Подiю внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Злочин карається позбавленням волі на строк від 3 до 8 років. Автомобiль вилучено, призначено ряд експертиз. Проводиться слідство.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині знайшли 22-річного водія, який збив на смерть 16-річну дівчину і втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути