Ексклюзиви
середа, 07 серпня 2013 12:37

На Вінниччині потяг навпіл перерізав чоловіка

На Вінниччині потяг навпіл перерізав чоловіка
Залізничникам поки що не вдалося з'ясувати, який саме машиніст і якого потягу збив чоловіка. Фото: p-p.com.ua

Сьогодні, о 5 годині ранку на залізничному вокзалі Вінниці знайшли труп чоловіка. Він лежав перерізаний навпіл на другій колії.

"Це сталося навпроти багажного відділення. Там є ворота для проходу. Я йшов до потяга "Москва-Жмеринка" і о 4.50 ранку побачив на рейсах чоловіка середніх років. Його ноги лежали на одній колії, а голова на іншій. Було багато крові. Якраз мав прибути потяг і він наїхав на те місце, де лежав труп. Працівники багажного прибрали чоловіка з колії, щоб його зовсім не розчавили. Обличчя мало синьо-червоне забарвлення. Думаю, що любив випивати. Потім побіг до міліції за допомогою і до чергового по вокзалу", - розповідає очевидець 43-річний Вадим Михайлюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині потяг роздавив 18-річного хлопця

Залізничникам поки що не вдалося з'ясувати, який саме машиніст і якого потягу збив чоловіка.

"У той час проїжджали потяги "Ковель-Одеса" і "Санкт-Петербург-Одеса". Перевірили їх, опитали машиністів, але нічого не знайшли. Буде ще додаткова перевірка. Свідків встановлюємо. Чоловік на вигляд має 50-60 років. Тиждень неголений. Одягнений був у сіро-зелену сорочку з абстракцією, у чорні штани, туфлі та шкарпетки. На тілі не було ніяких синців чи подряпин. У кишені знайшли декілька гривень. Зараз чоловік у морзі, проводиться експертиза. Особу встановити не можемо, тому просимо людей допомогти", - розповідає начальник транспортної міліції Володимир Козаков.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині потяг навпіл перерізав чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути