пʼятниця, 11 січня 2013 11:53

У Миколаєві вантажний потяг розчавив чоловіка

У Миколаєві вантажний потяг розчавив чоловіка
Фото: novosti-n.mk.ua

10 січня, о 17:20, в оперативно-диспетчерську службу Територіального управління МНС у Миколаївській області від працівників залізничної станції надійшло повідомлення про подію. Як виявилося, на залізничному переїзді в районі вул. Фрунзе м. Миколаєва вантажний поїзд збив невідомого чоловіка.

Від отриманих травм потерпілий помер на місці, пишуть "Новости-N".

До місця події виїжджали аварійно-рятувальне відділення аварійно-рятувальної частини, слідчо-оперативна група Заводського райвідділу УМВС, бригада швидкої медичної допомоги.

Як повідомила помічник начальника по роботі зі ЗМІ лінійного відділу на станції Миколаїв Ольга Владова, особа загиблого чоловіка на даний момент все ще не встановлена: при ньому не було ні документів, ні мобільного телефону. На вигляд загиблому 40-45 років, на бездомного, судячи з одягу, не схожий.

Щодо подробиць події Владова повідомила наступне. Тепловоз здійснював маневрені роботи. Через це машиніст не помітив загиблого, екстрене гальмування він застосував вже після того, як переїхав бідолаху. Чоловік, швидше за все, намагався перейти через рейки в непризначеному для цього місці, за що й поплатився власним життям.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві вантажний потяг розчавив чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути