четвер, 26 вересня 2013 18:03

На Вінниччині податківця на залізничній цистерні вдарило струмом у 27 тис. вольт

На Вінниччині податківця на залізничній цистерні вдарило струмом у 27 тис. вольт
Фото: google.com.ua

24 вересня близько півночі на станції Козятин Вінницької області вдарило струмом 32-річного вінничанина. Він був у службовому відрядженні в місті Козятин. Працює у податковій міліції.

За словами начальника Козятинського районного сектора управління ДСНС у Вінницькій області Сергія Войтюка, все сталося на залізничній цистерні.

"Чоловік поліз перевіряти пломби на люкові. Цистерна стояла під контактною лінією. А там напруга 27 тисяч вольт. Електричне поле таке, що вставати на вагонах не можна. Видно, пішла дуга, і зачепило навіть нижче. Колись хлопчики бавились, один виліз на вагон, а другий його знизу фотографував. Той, що на вагоні, підняв руки для видовищного кадру, і його зразу вбило струмом", - сказав він.

Податківець попав у лікарню з електротравмою, больовим шоком та термічними опіками ніг, тулуба і голови. Загалом отримав 70% опіків. Його відвезли в опікове відділення Козятинської райлікарні, щоб потім відправити на Київ. У лікарні повідомили, що стан пацієнта важкий.

У прес-службі управління Міндоходів у Вінницькій області не коментують, чи цей нещасний випадок стався саме з їхнім працівником. Також не говорять, чи входить у обов'язки податківця перевіряти пломби.

Згідно Податкового кодексу, податкові міліціонери мають проводити оперативно-розшукову діяльність та досудові розслідування. Також вживати заходів щодо відшкодування завданих державі збитків. В зв'язку з цим вони можуть обстежувати усі виробничі, складські, торговельні та інші приміщення.

 

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині податківця на залізничній цистерні вдарило струмом у 27 тис. вольт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути