понеділок, 30 березня 2015 13:15

На Вінниччині чоловік на очах тещі застрелив дружину та її батька
4

Фото: mvs.gov.ua

25-річний Вадим Валькований з села Миролюбівка Піщанського району застрелив із мисливської рушниці свою дружину 25-річну Альбіну, тестя, а потім вистрелив у себе.

Резонансне вбивство сталося вчора, 29 березня. Напередодні подружжя посварилося. Жінка забрала доньку та сина і поїхала жити до своєї матері у сусіднє село Рудницьке. 

"У неділю в обід жінка з матір'ю та вітчимом приїхала забрати свої та дитячі речі. Між молодими людьми знову виник конфлікт. Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Він виніс рушницю з будинку і вистрелив у тестя та дружину. Потім зайшов у хату і застрелився сам" — розповідає заступник начальника слідчого управління обласної міліції Олександр Солдатов.

Трагедія сталася на очах у матері загиблої. Сусіди почули постріли і відразу викликали міліцію. Слідчі з'ясували, що чоловік стріляв зі своєї власної зареєстрованої рушниці. 

"Вітчим Анатолій Тимчук тільки повернувся із зони АТО. Чоловік — добряк. Якщо смерть застала не на війні, то тут загинув від рушниці. У нього десятого квітня мав бути день народження. З дружиною Любою виховували доньку. Вона випускниця школи" — розповідає землевпорядник Рудницької сільської ради Володимир Рогозянський.

Сиротами залишилися двоє малих дітей. Працівники служби у справах дітей вирішуватимуть, хто стане їхнім опікуном.

Поки триває розслідування за фактом резонансного вбивства. За інформацією прес-центру обласної міліції, справу до суду не передадуть, оскільки підозрюваний покінчив життя самогубством.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині чоловік на очах тещі застрелив дружину та її батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути