неділя, 28 серпня 2011 13:04

На турецькому курорті прогримів вибух, могли постраждати українці (оновлено)

На турецькому курорті прогримів вибух, могли постраждати українці (оновлено)

На турецькому курорті Кемер прогримів вибух на пляжі готелю "Олімпус". Відпочивальники отримали незначні поранення в основному через гальку, яка  розлетілася від ударної хвилі. Важких травм немає. Експерти намагаються встановити тип вибухового пристрою. За попередніми даними, підірвали вибухпакет.

Серед постраждалих під час вибуху в Кемері можуть українці. Всього ушкоджень зазнали 15 туристів, семеро з яких росіяни. Про це ИТАР-ТАСС сьогодні повідомили в приватній лікарні "Кемер Яшам Хастанесі", куди доставлені постраждалі.

"Всього до нас доставлено 5-6 чоловік, які постраждали під час вибуху. У частини з них, наскільки мені відомо, оформлені страхові поліси російською мовою. Це можуть бути і росіяни, і громадяни України або інших російськомовних держав", - повідомив представник лікарні. Більш детальної інформації співробітник медичного закладу поки надати не зміг.

Нагадаємо, аналогічний інцидент стався в Анталії 26 серпня. Там на міському пляжі в районі Коньяалти вибухнула шумова граната. Потерпілих не було, проте деяким відпочивальникам, які втратили свідомість через паніку, була надана медична допомога на місці.

Зараз ви читаєте новину «На турецькому курорті прогримів вибух, могли постраждати українці (оновлено)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути