понеділок, 25 березня 2013 12:05

На трасі Київ-Ковель легковик розплющило об мікроавтобус

24-річний водій Володимир з села Яринівка Сарненського району Рівненської області загинув у п'ятницю 22 березня по дорозі до райцентру. Молодик вертався додому автомобілем "ЗАЗ" у снігопад. На автотрасі Київ-Ковель він несподівано виїхав на смугу зустрічного руху і врізався у мікроавтобус "ГАЗ 2752 Соболь".

"Пригода трапилася близько 17-ої вечора. Поки що нам невідомі причини, чому автомобіль раптом занесло на іншу смугу. Траса була розчищена", - розповідає старший інспектор Світлана Марко з прес-служби обласного відділу ДАІ.

За кермом мікроавтобуса сидів 58-річний житомирянин Федір. Він не зміг уникнути удару, коли у нього влетів легковик. Після зіткнення обидва автомобілі винесло на узбіччя, де вони заїхали у сніг. Білий "ЗАЗ" буквально розтрощило – щоб витягнути з салону тіло водія, довелося викликати рятувальників, які розрізали зім'ятий метал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві максимальні пробки через сніг

"Володимир від отриманих травм загинув на місці. А от водій мікроавтобуса та його 35-річний пасажир-рівнянин Геннадій - вижили. Федір травмував грудну клітину, а його товариш зламав собі носа. Однак після огляду та надання допомоги медики відпустили їх додому", - додає Світлана Марко. – "Відомості про ДТП внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За попередніми даними загиблий сарнечанин Володимир був безробітним".

Зараз ви читаєте новину «На трасі Київ-Ковель легковик розплющило об мікроавтобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути