середа, 20 березня 2013 11:25

На Рівненщині водій врятував свій автомобіль, зупинивши локомотив

На Рівненщині водій врятував свій автомобіль, зупинивши локомотив
Чоловікові вдалося зупинити потяг. Фото: tsn.ua

У 46-річного водія несподівано застряг автомобіль на залізничному переїзді "Милячі-Удрицьк", що в Дубровицькому районі Рівненської області.

Чоловік з приятелем їхав по справах у сусіднє село. Вони саме переїжджали іномаркою через колії та раптом забуксували просто посеред дороги. Водій пробував вирулити, але марно – автомобіль ніяк не міг рушити з місця. У цей момент за кілька сотень метрів з'явився вантажний потяг.

"Колія була засніжена, бо перед тим в області випали рясні опади. Іномарка "Рено" потрапила у сніговий замет і вже не могла виїхати звідти, буксувала", - розповідає старший інспектор Світлана Марко з прес-служби обласного відділу ДАІ.

"На щастя, цього разу обійшлося без постраждалих. Пасажир автівки швидко зорієнтувався – він вискочив з салону і вибіг на колію перед потягом. Чоловік біг назустріч локомотиву і махав руками, щоб той зупинився".

Машиніст побачив попереду людину і зміг вчасно загальмувати. Наїзду на іномарку вдалося уникнути – вантажний потяг зупинився неподалік.

"Тоді заспокоєний пасажир повернувся і разом з водієм вони таки виштовхали автомобіль із снігової пастки. Коли чоловіки минули переїзд, склад рушив далі уже без проблем", - додає Світлана Марко.

Через неочікувану пригоду на колії потяг простояв 13 хвилин. Затримки руху інших поїздів не було.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині водій врятував свій автомобіль, зупинивши локомотив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути