понеділок, 04 листопада 2013 16:01

На Рівненщині водій Volkswagen збив 44-річну жінку й втік

У неділю, 3 листопада, пізно ввечері на вулиці Гвардійській у райцентрі Костопіль на Рівненщині автомобіль Volkswagen Caddy збив на смерть 44-річну місцеву мешканку. Водій легковика втік з місця пригоди.

"Відомо, що ДТП сталося близько 23 години. Автомобіль Volkswagen Caddy білого кольору, рухаючись по вулиці Гвардійській зі сторони вулиці Складової, здійснив наїзд на пішохода. Жінка йшла в попутному напрямку правим узбіччям дороги", - розповідає інспектор сектору зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ Руслан Панасюк.

Пригода сталася навпроти будинку №76 на вул. Гвардійській. Водій з місця ДТП утік. Очевидці повідомили про аварію міліцію й викликали "швидку". Жінка загинула на місці. Її тіло доставили в морг Костопільської центральної райлікарні.

"Автомобіль, на якому було скоєно ДТП, правоохоронці знайшли менше ніж за дві години. Водій залишив його на одному з провулків райцентру. В транспортному засобі через удар було пошкоджено лобове скло. Вранці, о 5 годині до районного відділу міліції прийшов 22-річний водій, який скоїв це ДТП", - додають у відділі ДАІ.

  Автомобіль, на якому було скоєно ДТП, правоохоронці знайшли менше ніж за дві години
Автомобіль, на якому було скоєно ДТП, правоохоронці знайшли менше ніж за дві години

Чоловік прийшов до міліції сам і розповів про скоєну пригоду. Нині слідчі з'ясовують усі обставини трагедії, зокрема, чи саме цей чоловік був за кермом автомобіля Volkswagen Caddy.

Нагадаємо, що цього ж дня на автодорозі в селі Обарів Рівненського району автомобіль Nissan Sunny збив 25-річного інспектора ДАІ Віктора Омельчука. Правоохоронець був не на службі й в цивільному одязі. Цього дня він охрестив свого одномісячного сина

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині водій Volkswagen збив 44-річну жінку й втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути