середа, 15 січня 2014 12:00

На Прикарпатті мало не закатували доньку євромайданівця

На Прикарпатті мало не закатували доньку євромайданівця
Фото: job-sbu.org

Троє чоловіків познущалися над 20-річною Вітою Шевченко із міста Городенка на Івано-Франківщині. Жінку заливали горілкою, били та хотіли викинути із третього поверху, начебто за те, що її родичі їздили в Київ на Майдан.

"Жінка поверталася десь біля 12 ночі додому. Вона працює в нічному кафе. Сіла в таксі. Під'їхали до автозаправки. Поки водій пішов до каси, Віта вийшла з машини. В той час до неї причепилося троє чоловіків. Стали шарпати. А потім силоміць заштовхали в машину та почали заливати горілкою. Повезли в будинок, де знаходився колишній офіс Партії регіонів. Це приватна власність якраз одного із тих чоловіків. На третьому поверсі стали з дівчини знущатися. Били, примушували ставати на коліна. Якимось дивом жінка витягла мобільний і набрала свою матір. В телефон прокричала: "Мамо мене вбивають!" і швидко промовила, де вона є. Мати жінки чула у телефон як до її дочки кричали "на коліна" та погрожували викинути з вікна. Одразу викликала міліцію", - розказує Людмила Стражник із місцевої газети "Край"

Коли приїхали правоохоронці, на місці події застали лише одного із зловмисників, він був нетверезий. Потерпілій викликали "швидку". Зараз вона перебуває в районній клінічній лікарні в неврологічному відділені. В жінки сильний нервовий шок та травми голови.

"У неї струс мозку, часто непритомніє, має провали в пам'яті, - говорить батько Віти 43-річний Роман Братковський. - Зараз ця справа потроху заминається. Вже інших висновків доходять лікарі, викривлено працюють слідчі. Винною хочуть зробити мою доньку. Начебто, вона сама сіла до тих чоловіків в машину і поїхала з ними пити. Особисто я тих чоловіків не знаю, одному Роману біля 40 років, в нього моя дочка працювала барменом півроку тому. Інший керуючий банком, йому 30 років, наймолодшому 25, якраз той, кого застали міліціонери. Події відбувалися в будинку з офісними приміщеннями. На першому там магазин і банк, на другому - офіс Партії регіонів, на третьому йде ремонт, саме там і утримували мою дочку. Через сильний стрес і провали в пам'яті з дочкою поговорити неможливо, аби вона розказала, що саме там трапилося і що від неї хотіли. Вже собі самі так здогадуємося, що все могло статися через те, що я, мій син та зять активно беремо участь на Євромайдані в Києві. Якраз напередодні того, що трапилось з Вітою, вийшла стаття про нас в районній газеті. А один із тих нападників має прямий стосунок до провладної партії"

Зараз ви читаєте новину «На Прикарпатті мало не закатували доньку євромайданівця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

32

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути