Ексклюзиви
понеділок, 06 лютого 2012 13:00

На Полтавщині знайшли обвуглені тіла трьох чоловіків

На Полтавщині знайшли обвуглені тіла трьох чоловіків

5 лютого у старій глиняній хаті в селі Демченки Глобинського району Полтавської області місцевий житель виявив обвуглені тіла трьох мертвих чоловіків.

"Там село глухе, людей мешкає небагато. Хто знає, скільки тіла пролежали, - говорить Юрій Вербицький, начальник пожежної частини з райцентрі Глобино. - На ліжку біля печі лежали обгорілі до кісток трупи, ще один був неподалік, весь у нагарі. Що сталося, з'ясовують правоохоронці. Ми припускаємо, з печі могла впасти іскра на матрац і він затлівся, або чоловіки палили й заснули з цигаркою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через пожежу на Одещині загинули 4 дітей

Власник будинку, 66-річний Василь Дзюба жив сам. Разом з ним загинули місцеві Юрій Махно, 61 рік, та Василь Корнієнко, 52 роки. Тіла знайшов Василь Головань, сусід, який зайшов по обіді позичити цигарку. У селі кажуть, померлі зловживали спиртним.

"Той, що усіх мертвими натрапив, їх постійний товариш по чарці, а чого його тоді там не опинилося, аж дивно, вони завжди вчотирьох гуляли, - говорить житель Демченок Віталій Григорович. - Ці троє ні сімей не мали, ні жінок. Міхно колись за крадіжку сидів. Корнієнко ніде не працював, а Дзюба колись був трактористом. Де хто в селі виїжджав, що хата пуста залишалась, то витягували плити звідтіля, метал, усе здавали і гроші пропивали. Слава про них не хороша була по селу".

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині знайшли обвуглені тіла трьох чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути