пʼятниця, 16 жовтня 2015 11:11

На Полтавщині військовий "Урал" потрапив у ДТП: є загиблі

На Полтавщині військовий "Урал" потрапив у ДТП: є загиблі
Фото: poltava.mvs.gov.ua

У Гребінківському районі поблизу села Олексіївка бензовоз ЗСУ зіткнувся з тягачем, внаслідок чого загинув сержант Збройних сил.

Як інформує прес-центр обласного управління МВС, подія трапилася 15 жовтня о 18.50 на 134-му кілометрі автодороги Київ – Харків.

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Урал" з цистерною, який рухався в напрямку Києва, допустив зіткнення з тягачем "Рено Магнум" з цистерною, який стояв на узбіччі.

Унаслідок зіткнення 43-річний водій "Урала" (сержант Збройних сил України) загинув на місці, а його 44-річний пасажир (рядовий ЗС України) отримав тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. 28-річний водій вантажівки "Рено Магнум" не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Зараз встановлюються обставини ДТП. Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині військовий "Урал" потрапив у ДТП: є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути