Ексклюзиви
вівторок, 19 січня 2016 03:02

На Полтавщині упіймали шахрайку, яка 8 років переховувалася від слідства

На Полтавщині упіймали шахрайку, яка 8 років переховувалася від слідства
Фото: kavyn.kr.ua

Правоохоронці викрили та затримали злодійку, яка майже 8 років переховувалась від слідчих органів та продовжувала злочинну діяльність. Про це повідомили у Департаменті кіберполіції Національної поліції України.

Жінка розмістила оголошення в мережі Інтернет про надання послуг щодо навчання та працевлаштування молоді в США. При цьому вона представлялась фінансовим директором товариства, діяльність якого фактично не здійснювалась вже тривалий час. А саме підприємство не мало право на надання таких послуг.

Пізніше від кожного з ошуканих шахрайка отримувала кошти в сумі від тисячі доларів і більше, але допомогу в навчанні та працевлаштуванні не надавала.

Крім того, жінка вже кілька років розшукувалася правоохоронцями Хмельниччини за вчинення низки злочинів, пов'язаних із заволодінням шахрайським шляхом коштами підприємців, отриманих нібито за поставку сільгосппродукції.

При проведенні обшуку за місцем проживання затриманої зловмисниці працівниками Слобожанського управління кіберполіції разом із працівниками слідства Полтавської області вилучено докази злочинної діяльності: фінансові документи, комп'ютерну техніку та печатки різних підприємств.

Постановою одного з районних судів Хмельницької області стосовно жінки було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині упіймали шахрайку, яка 8 років переховувалася від слідства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути