пʼятниця, 08 лютого 2013 09:41

На Одещині затримали пару, яка поширювала порно власного виробництва

На Одещині затримали пару, яка поширювала порно власного виробництва
Фото: news.bigmir.net

Працівники Управління по боротьбі з кіберзлочинністю Одеської області викрили двох громадян, які в одній з квартир обласного центру організували порностудію. Фото та відеоматеріали порнографічного характеру вони розповсюджували через мережу Інтернет.

На слід порушників закону правоохоронці вийшли під час моніторингу соціальних інтернет-мереж та форумів, проведеного в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками складу злочину, передбаченого ч.1 ст.301 КК України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

Для перевірки отриманої інформації вартові правопорядку вирушили за встановленою адресою. З'ясувалося, що в зазначеній квартирі проживає родина одеситів. В обличчях саме цього подружжя міліціонери впізнали головних "героїв" фотографій та відеофільмів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Миколаєва пенсіонерка відкрила бордель

З'ясувалося, що вони розповсюджували порнопродукцію через власну електронну сторінку.

В ході санкціонованого обшуку, проведеного в оселі правопорушників, працівники міліції виявили та вилучили 2 комп'ютери, фотоапарат, 98 фотографій, фотоплівку з негативами, 13 відеокасет, 4 DVD-диски з фільмами, а також предмети, що використовувалися при створенні фотознімків, та 10 журналів порнографічного характеру.

"Фото і відео, що відображують вульгарно-натуралістичне зображення людського тіла, - розповів начальник УБК Юрій Виходець, - були з мережі Інтернет видалені. На теперішній час доступу до них немає".

Наразі за даним фактом працівники міліції проводять слідчі дії, повідомив ВЗГ ГУМВС України в Одеській області.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині затримали пару, яка поширювала порно власного виробництва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути