вівторок, 03 березня 2015 16:46

На Одещині у чоловіків виявили величезний арсенал зброї
7

Фото: mvs.gov.ua

Одеські правоохоронці виявили та вилучили у двох жителів Комінтернівського району потужний арсенал вогнепальної зброї та боєприпасів.

Про це інформує прес-служба ГУ МВС в Одеській області.

"Понад 430 різного калібру набоїв, пістолет іноземного виробництва, ручка-пістолет, тротилова шашка, бойова граната "РГД-5", детонатори, нарізний карабін калібру 7,62 з ознаками переробки та безліч приладів армійського зразка, - таким був результат проведених оперативниками обшуків у помешканнях двох жителів Одеської області", - зазначають у міліції.

Затримані - 55-річний житель с. Першотравневе і 58-річний житель смт. Чорноморське - зберігали ввесь арсенал зброї у своїх домівках.

"На теперішній час здійснюються додаткові оперативно-слідчі заходи по встановленню каналу надходження зброї, боєприпасів та вибухових речовин на територію Одеської області", - повідомляє заступник начальника кримінальної міліції ГУ МВС в Одеській області Дмитро Головін.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині у чоловіків виявили величезний арсенал зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути