вівторок, 12 лютого 2013 02:19

На Миколаївщині майора ДАІ, який збив на смерть пішохода, вигнали з роботи

На Миколаївщині майора ДАІ, який збив на смерть пішохода, вигнали з роботи
Фото: www.pravda.lutsk.ua

Начальника відділення ДАІ Cнігуpівcькoгo PВ УМВС України в Миколаївській області, майора міліції, який 8 лютого на смерть збив пішохода, 11 лютого було звільнено з посади.

Як повідомили УНІАН у секторі зв'язків з громадськістю УМВС України в Миколаївській області, в наказі начальника УMBС України в Микoлaївcькій oблаcті сказано, що співробітника ДАІ звільнено в результаті порушення ним "вимог Дисциплінарного статуту OBС".

Як уточнила прес-секретар прокуратури м. Миколаєва Валерія Власова, згідно з результатами проведеної експертизи, водій був тверезим. За попередніми даними, він порушив правила проїзду пішохідних переходів, не пропустивши пішохода.

Нагадаємо, у п'ятницю, 8 лютого, ввечері в Миколаєві майор, керуючи автомобілем "Mazda 323", на пішохідному переході на вулиці Веселинівській збив 30-річного пішохода. Від отриманих травм чоловік помер на місці пригоди.

За даним фактом прокуратура Центрального району міста Миколаєва проводить розслідування в порядку ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Caнкція цієї статті КK передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Зараз ви читаєте новину «На Миколаївщині майора ДАІ, який збив на смерть пішохода, вигнали з роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути